Is het nu echt zo mooi?
Door: Ed
Blijf op de hoogte en volg Heleen en ed
18 September 2011 | Italië, Rome
Als eerst wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties, was leuk om te krijgen.
Wij horen natuurlijk de berichten vanuit Nederland dat het al een tijd slecht weer is, in tegenstelling tot hier. Wat menig mens jaloers maakt.
Gelukkig is het hier continu mooi weer geweest met temperaturen oplopend tot 40-42 graden.
Nu ga ik jullie blij maken, want voor vannacht en morgen staat slecht weer gepland. Voor morgen staat 20 graden op de kaart en de gehele dag regen, en vannacht zelfs overvloedig regen. En met overvloedig kun je hier stellen dat het echt overvloedig is. Goed voor de natuur hier, want die heeft het echt nodig na 7 weken geen regen. Maar het voordeel daarvan is, is dat het maar 1 dag duurt en daarna de temperatuur weer drastisch omhoog gaat naar 27-28 graden.
Maar ik zal jullie niet langer vermoeien met dit slechte vooruitzicht voor vannacht en morgen.
Maanden terug zaten wij in dubio of het wel een goed plan was om naar hier te vertrekken. Wij vroegen ons af van, wij vinden het hier wel mooi maar vinden anderen dat ook?
Nou, de reacties zijn zo van, jee wat een uitzicht wat een mooie zonsondergang, wat een schitterend zwembad en ga zo maar door. In het begin denk je dat ze het uit beleefdheid zeggen, maar elke avond zien we het zelf steeds weer. Het is niet te beschrijven hoe mooi het is, en elke dag is het weer anders. Om een idee te geven heb ik er wat foto`s bij geplaatst en oordeel zelf. Of kom het zelf aanschouwen, kun je tevens van het mooie weer genieten.
Kunnen jullie ook gelijk zien dat de wespen hier niet van zoetigheid houden maar ware vleeseters zijn.
Een boterham met jam of kaas is niet echt interessant maar vleeswaren op brood en de wespen komen er als een speer op af en doen hun uiterste best om mee te eten.
P.s. de Nederlandse celeberties hebben ons ook ontdekt. Een van hen ligt nu in een van onze bedden.We houden onze olijfgaard stellig in de gaten of er geen paparazzi`s opduiken. Echter Albert,Edwin en Joop zijn nog niet gesignaleerd.
Saluti
18 September 2011 - 22:35
Jolanda:
Ed en Heleen,
Wat mooi, wat een geweldig gevoel moet dit geven.... Super!!!!! Ga zo door, wij hopen er ook nog van mee te mogen genieten.... hopelijk volgend jaar.
Groetjes, Cor en Jolanda. -
19 September 2011 - 09:32
Maaike:
Nu ben ik toch wel heel erg nieuwsgierig!! De foto's van de zonsondergang enzo heb ik gezien..Inderdaad een prachtig uitzicht..dit geraak je volgens mij nooit beu!! Maare..wie is die Nederlandse celebertie die in jullie bed lig??
Kun je daar ook eens een foto van nemen/plaatsen ? ;-))
Groetjes -
19 September 2011 - 14:49
Ed:
Helaas wij moeten discreet blijven. -
23 September 2011 - 15:23
Maaike:
Oke...maar nu ze weg zijn dan??
Nee hoor..je hebt groot gelijk om discreet te blijven...maar tja,ik blijf ook wel super nieuwsgierig!! -
23 September 2011 - 20:42
Heleen En Ed Van Der Neut- Sloots:
Alleen face to face verklap ik het : )