aftellen.....
Door: Heleen
Blijf op de hoogte en volg Heleen en ed
04 Februari 2012 | Italië, Rome
Oh oh oh. het wordt nu allemaal wel heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg spannend. De klok tikt de uren en minuten weg en om 21.30 u zal ik een live verbinding hebben met al mijn vrienden in Breda zodat ik via de webcam onze uitzending mee kan kijken!
Nog maar 3 uur te gaan. Op mijn vingers zitten inmiddels geen nagels meer.
Gisteren hebben we vol spanning op de man van het gas zitten wachten. Alleen lag er al een gruwelijk pak sneeuw gisterochtend en wat ik al schreef, het sociale leven ligt hier dan plat. De stijle hellingen rond ons huis zijn dan niet berijdbaar en een vrachtwagen met gas gaat dan zeker het risico nemen de weg op te gaan. De man met het gas kwam dan ook niet.
Gisteren en vannacht is het blijven sneeuwen en de wegen zijn onbegaanbaar. Vandaag dus ook geen gas. We hebben de kachel dus maar weer 2 standjes lager gezet en nog een extra trui aangedaan. Hopelijk kunnen we het uitzingen tot maandag en hopen dat de sneeuw dan ook verdwenen is, anders hebben we echt een probleem. Gedroogd hout hebben we ook niet, dus dat wordt lachen.
Maar, zojuist is de sneeuwschuiver door onze straat gekomen.... dus we hebben hoop. Jammer alleen dat de sneeuwschuiver al de sneeuw naar de kant van onze oprit heeft geschoven. Zojuist hebben we dus met een schep al de sneeuw weg staan scheppen en de auto uitgegraven zodat we weg kunnen als het zou moeten.
Voorlopig ziet het ernaar uit dat het ook hier blijft sneeuwen en dat het dus echt winter is, tja, zelfs in Umbrie.
Witte groetjes
Heleen en Ed
04 Februari 2012 - 20:16
Ingrid :
Hoi Heleen en Ed, wij zitten er ook klaar voor met koek en sopie!
Hoop dat je in de winkel nog iets hebt kunnen scoren en dat de gasboer maar langskomt maandag, we duimen voor jullie.
Wat een prachtige winterfoto's, al een hele dikke laag, meer dan hier.
Min 22,5 gemeten gisternacht in Lelystad! Dus we kleumen ook een beetje met dekentje op de bank...
We zijn heel benieuwd net als jullie, wordt vast een hele leuke aflevering! -
04 Februari 2012 - 20:31
Maaike:
Ik zit klaar!!! Spannend!!!
04 Februari 2012 - 21:13
Ronald & Janneke:
Wat een mooie plek hebben jullie! Hebben jullie ook een website waarop we meer van jullie complex kunnen zien? En evt boeken?
Veel suc6 en veel geluk daar!
Groetjes uit Vlissingen
Ronald & Janneke -
04 Februari 2012 - 21:27
Maaike:
Het was super om te zien!! Heel leuk en zooo mooi!!!
04 Februari 2012 - 21:39
Olaf:
Wou even laten weten dat ik enorm heb genoten van jullie tv debuut. Super wat jullie doen, en wat een super locatie. Krijg nu al zin om een weekje bij jullie te boeken. Heel veel succes -
04 Februari 2012 - 21:41
Corry:
Hai Ed en Heleen,
Wat een waanzinnig leuke uitzending van Ik vertrek.Ook leuk om jullie plek weer terug te zien..Thomas en Britt zijn er voor opgebleven..wilde dit ook zien.Het zwembad vonden ze er in de vakantie beter uit zien dan tijdens de uitzending,maar ze willen wel weer naar jullie hoor.Dit jaar wordt het voor ons weer een keer Spanje,maar wie weet volgend jaar weer.
Ik hoop dat jullie hier veel goede reacties op gaan krijgen...het zou me verbazen als het niet zo is.
Gr Corry,Dirk,Thomas en Britt -
04 Februari 2012 - 21:51
Evert Verboom:
Hallo lieve mensen daar in Calvi,
het programma gezien. Hartstikke leuk en wat vooral opviel, jullie werken inderdaad goed samen en raken niet echt in paniek en blijven heel rustig althans zo lijkt het. Wat een leuke uitdaging zijn jullie aangegaan en wij hopen jullie een keer te bezoeken daar in Calvi. We volgen de ontwikkelingen dan ook graag vanuit Noord Brabant. Het beste voor jullie en geniet ook maar wat van de rust en de sneeuw. Hier was het vannacht in Flevoland -22.7 graaden. Ook wel ongewoon voor ons kikkerland. Groet en alle goeds gewenst! -
04 Februari 2012 - 22:05
Ingrid, Frank, Anne :
Prachtige aflevering, laat de boekingen nu maar binnenstromen! -
04 Februari 2012 - 23:23
Beste Ronald & Janneke,
Bedankt voor de mooie woorden.
Leuk dat jullie onze weblog hebben gevonden., wij hebben zeker een eigen website, www.umbrievakantie.com en
www.vistasulloliveto.it .
Als er vragen zijn dan horen wij die graag.
groetjes
Heleen en Ed -
04 Februari 2012 - 23:28
Heleen En Ed:
Wat leuk dat jullie massaal reageren, ook in onze mailbox komen vele reacties binnen. Gaaf. dat er zo massal wordt meegeleefd ook van mensen die naar aanleiding van de uitzending en onze weglog reageren.
Bedankt -
04 Februari 2012 - 23:43
Heleen:
Hoi Maaike en Ingrid,
He Ingrid, je was in beeld! Tof he! En Maaike heb je gezien dat ik jullie t/shirt aan had?
We hebben net zelf de uitzending gezien en ik vond hem erg mooi gemaakt. Complimenten voor SNP!
04 Februari 2012 - 23:52
Lieve mensen,
Langs deze weg willen we iedereen heel erg hartelijk danken voor de spontane reacties na onze uitzending en in het bijzonder de mensen die wij niet kennen. Erg leuk om zoveel lieve en warme reacties te krijgen. Onze mailbox begint nu aardig over te lopen en ook de teller van de website begint op hol te slaan. Daardoor kunnen we helaas niet iedereen een persoonlijk bedankje sturen ondanks dat we dat graag hadden willen doen.
Nogmaals hartelijk dank, en wie weet tot ziens.
Heel veel sterkte in het wel heel erg koude kikkerlandje. -22,7!!! Oeps, dat is niet niks. Dan hebben we hier nog geen klagen met 40 cm sneeuw en -3. Nou, dat wordt de wollen onderbroek met langepijpen uit de mottenballen halen, oorbeschermers op en ijsmutsen.
Witte groetjes uit Umbrie. -
05 Februari 2012 - 10:10
Ruud & Ingeborg:
Beste Heleen & Ed,
wat een leuke uitzending gisteravond met jullie als hoofdrolspelers. Prachtige omgeving. Ik hoop dat de vergunning inmiddels is verstrekt. Wij wensen jullie erg veel succes en wie weet ......
Vriendelijke groet,
Ruud & Ingeborg van der Neut-Hinten -
05 Februari 2012 - 12:22
Piet Rongen:
Hallo Heleen en Ed,
Leuke uitzending. Omgeving lijkt ons wel wat voor een vak. Heb je wat info ? Vliegveld/omgeving/stad prijzen?
pietrongen@kpnmail.nl -
05 Februari 2012 - 13:17
Arno:
Knetter leuk verslag, bij ik vertrek!!!
05 Februari 2012 - 13:18
Arno:
Knetter leuk verslag, bij ik vertrek!!!
05 Februari 2012 - 17:12
Jolanda:
Hoi,
Uitzending SUPER...Locatie SUPER...Jullie SUPER. Laat die boekingen maar snel komen nu. SUCCESSSSSSS !!!!!!! ;).
05 Februari 2012 - 17:12
Jolanda:
Hoi,
05 Februari 2012 - 19:56
Anke:
Hoi Heleen,
wat een super leuke uitzending. Ik heb gisteren zitten kijken.. hier ziet er super uit.
het is echt grappig om iemand op tv te zien die je kent. ik kan me voorstellen dat het voor jullie nog vreemder is, om jezelf op tv te zien.
ik lees alle verhalen trouw, altijd leuk om jullie avonturen te lezen,
groetjes Anke -
05 Februari 2012 - 20:12
Lian En Frank:
Wij hebben al een weekje gereserveerd in juni 2012. Ik vond het een leuk verslag en kan me enorm verheugen op die overheerlijke "Umbrië worstjes" die ik op enig moment uit de pan voorbij zag komen. ...mmmmm... Verder een prachtig oord hoor, hoop dat het allemaal nog goed is gekomen met de autoriteiten en de balken die geimpregneerd moe(s)ten worden. -
05 Februari 2012 - 22:07
Ed:
Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor de vele warme, leuke en spontane reacties.
De vergunning is inmiddels rond en de paniek rondom de balken is overgewaaid. Er bleek daaromtrend niets aan de hand, de een zei, ze moeten behandeld worden, en uiteindelijk hebben we een andere gespecialiseerde man erbij gehaald en die heeft alle wetten hierop uitgeplozen en hoefde er dus niets te gebeuren. Dit is typisch Italie. En Lian en Frank, met de Umbrische worstjes komt het ook helemaal goed. We begrijpen jullie ongerustheid, maar inmiddels zijn we redelijk gewend aan onze professionele keuken. en komen de worstjes bruin uit de pan ipv zwart.